Támogass 2021-06-07T22:01:15+02:00

ProsztataKommandós baseball sapka
viselésével 3 férfi egészségét támogatod!

Idén a szűrővizsgálat népszerűsítésére egy egyedi kampányt dolgoztunk ki, amelynek központi eleme egy „Prosztata Kommandó” feliratú baseball sapka. Viselője – arcszőrzettől függetlenül – kiáll a férfiegészség fontossága mellett és arcát adja a jó ügyhöz. 

5.000 Ft átutalásával, nem csak 1 Prosztata Kommandós baseball sapka büszke tulajdonosa leszel, hanem még 3 férfi ingyenes PSA-szűréséhez is hozzájárulsz. A befolyt összeget az „Alakulat”, mint minden évben, újabb szűrések szervezésére és az ehhez szükséges eszközök, gépek vásárlására fordítja.

Támogatásodról támogatási igazolást adunk, ezért kérjük, az alábbi igénylési lapot töltsd ki adataiddal.

A részletekkel kapcsolatban válaszlevélben fogunk majd értesíteni.

  Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót! (kötelező) Letöltöm

  Prosztata Kommandó

  A Prosztata Kommandót 2016 második felében indítottuk útjára, melynek lényege, hogy különféle egészségnapokon, rendezvényeken és eseményeken meghívásra, egy egészségügyi szakvizsgával rendelkező személyzetet biztosítunk, akik a megadott helyszínen és napon PSA szűrést, tájékoztatást végeznek.

  A szűréseket az év közben összegyűjtött adományokból fedezzük, így a rendezvényen az odalátogató férfiak ingyenesen tudják megmérni a PSA szintjüket és tájékoztatást kapni a férfibetegségekkel kapcsolatosan.

  A PSA mérés nem egyenlő a teljes körű diagnózis megállapításával, viszont a három vizsgálat (rektális, ultrahang, PSA) egyike, amellyel az urológusok feltérképezik a prosztata állapotát.

  Ezen aktivitásunkkal is szeretnénk a férfiaknak felhívni a figyelmét a szűrővizsgálatok, valamint a rendszeres mozgás, egészséges táplálkozás és mentálhigiéniájuk erősítésének  fontosságára.

  További információ a ProsztataKommandóról
  Cégeknek ProsztataKommandó igénylése

   Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót! (kötelező) Letöltöm

   Nem szeretnék lemaradni a legújabb információkról!